CookiesnCake
Lets check it out! the fastest and simply way to do a cake
By: Cookiesncake Nur Qasih

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 19-Oct-2007 01:54 Email | Share | | Bookmark

Sila lah menjamu mata dgn kuih2 raya saya tahun ini.

Ni harga utk 100 biji...kalau nak 50 biji bahagi 2 jer harga tuh...saya botolkan dalam 50 biji.

London Almond RM40


Cornflakes Madu RM 34


Chocolate Oat RM 36


Makmur RM 38


Sarang Semut RM 34

Tart Nenas RM 40


pada masa yang sama saya masih lagi menjual tepung kek segera seperti di bawah...nak cuba buat sendiri boleh lah order..dijamin sedap dan menjadi...


Tepung Kek Segera Kembali lagi menyinari Aidil Fitri Anda....ape lagi order lah sekarang utk dibuat juadah dipagi raya...Puasa dah dekat...so boleh lah buat tempahan yer...

Sila lah pilih tepung-tepung kek ini..pasti x rugi membeli...mudah dan menjimatkan.



Wednesday, 26-Sep-2007 08:43 Email | Share | | Bookmark

Terms N Condition

Pembelian Tepung
Penghantaran akan dibuat hanya selepas bayaran diterima. Setiap pembelian tidak boleh dipulangkan semula (Non-refundable and Non-returnable). Sila pastikan pesanan anda.

sila click utk lihat harga pos parcel - atau pos laju.

http://www.pos.com.my/v1/?c=/v1/PostageRates/PostageMain.htm

Pembelian Kek
Pembelian kek tiada minimum pesanan. Harga kek termasuk kos penghantaran. Penghantaran hanya dibuat di Kuala Lumpur, PJ, Shah Alam, N9 dan Melaka sahaja.

Nota: Kesemua bayaran hendaklah dijelaskan dalam masa 3 hari selepas tempahan. Jika tiada sebarang feedback, tempahan akan dibatalkan.


Bayaran
Bayaran boleh dibuat secara online, atau bank-in ke akaun Maybank atau CIMB seperti berikut:

No Akaun Maybank : 151089202883
Nama: Muhammad Nazri Bin Mahdzar

Hantarkan e-mail atau smskan no rujukan bukti pembayaran setelah bayaran dibuat

e-mail: nurqasih_aziz@yahoo.co.uk

Penghantaran
Khidmat penghantaran menggunakan pos parcel (tepung), bg penghantaran kek ke Kuala Lumpur boleh dibuat pada sabtu dan ahad. hari biasa saya kerje Penghantaran dalam melaka adalah free.

Untuk Pos Laju pula jika direquest akan dikenekan charge berlainan mengikut kadar postage rates.

Sebarang pertanyaan sila call or sms : --->019-6369969 or 019-6503569


Friday, 14-Sep-2007 04:14 Email | Share | | Bookmark
Tepung Kek Segera

 
 
 
View all 5 photos...
.:::Mudah, Jimat dan Kepuasan :::.
.:::Produk yang sudah pastinya halal:::.


Tiada masa untuk membuat kek?
Tiada masa untuk membeli bahan-bahan membuat kek?
Takut membazir?

Diperkenalkan Tepung Kek Segera yang mudah dibuat dan juga menjimatkan anda...cubalah pasti tak rugi

Disini Qasih menjual jenis-jenis tepung kek untuk dihidangkan pada tetamu dan juga boleh dibuat jual.

Kesemua Jenis Tepung


~Kek Chocolate Moist~


.::RM 7.20::. 580 gram

~Kek Marble~


.::RM 6.90::. 510 gram

~Kek Butter~


.::RM 6.90:. 580 gram <---- harga terbaru

~Kek Sponge Oren dan Pandan~


.::RM 6.50::. 320 gram <---- harga terbaru

Memandangkan kilang menaikkan harga so saya pun terpaksa menaikkan harga jugak...

HARGA PROMOSI UNTUK NAK BELI BANYAK
RM 6.50/pkt untuk 20 pkt
RM 7.00/pkt untuk 10 pkt
Boleh campur jenis kek!!



Harga di atas tidak termasuk pos. Sila lihat T&C.

Mudah disediakan cuma tambah telur dan juga butter / margerin.

Kesedapannya dijamin kerana bahan sama seperti bahan-bahan buat kek sendiri.

Ni antara kek - kek yang saya dah buat..

Kek ni saya punya deco dan saya add sikit - badam hancur, chocolate rice or chocolate chip. Nak sedap lagi topping tu tkr ke cooking coklat dicampur dgn 1/3 susu cair dan masak hingga cair sikit then ltk atas tu..mmg sedap. mcm secret resepi.

~ Kek Chocolate Moist ~

.:: RM35::. lebih dari 1 kg


[img]http://img249.imageshack.us/img249/1844/image006fa6.jpg">
[/img]


[img]http://img111.imageshack.us/img111/4436/image008rg6.jpg">
[/img]



~ Kek Marble ~

.:: RM30::. lebih dari 1 kg

~ Kek Butter ~



.::RM 20::. lebih dari 1kg

Memang menyelerakan mmg dijamin kesedapan nyer...nampak jer x lawa tapi sodap....hik hik hik

Harga kek sudah termasuk caj penghantaran.

Kek-kek ni saya ltk di dlm bekas tupperware plastic yg besar berukuran 9 inchi x 3 inci. Penghantaran ke KL and Shah Alam akan dibuat setiap sabtu dan ahad dan jika diMelaka penghantaran pada bila2 masa.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net